Mataró acull avui la sortida de la segona etapa de la Volta

L’Espai Firal del Parc Central Nou acull el control de signatures

  • Redacció
  • Dimarts, 25 Març 2014 10:28

Volta Ciclista Catalunya

Segon dia de Volta Ciclista a Catalunya passant per Mataró. Aquest migdia, al punt de la una, es farà la sortida neutralitzada de l’etapa des del Parc Central on a partir de les 11 ja s’hi podran anar veient els millors ciclistes en el control de signatures habitual que precedeix la sortida. La segona etapa de la Volta surt de Mataró avui i arribarà a Girona en què serà la segona i darrera presència de l’imponent pilot de la prova pels carrers de la ciutat.

La Volta 2014. 1a Etapa

La sortida des de Mataró està prevista a les 13h, de forma neutralitzada pels carrers de Mataró. Abans, a partir de les 12h hi haurà el control de signatures.

Ahir al migdia van ser centenars els mataronins que van sortir al carrer a veure el pas de la Volta per Mataró més de tres dècades després. Esportivament, el moment de més interés es va concentrar a l’esprint bonificable del memorial Miquel Poblet que, al Camí de la Geganta, va guanyar Romain Lemarchand, que anava escapat amb Boris Vallace. L’etapa la va guanyar, de retorn a Calella, Luka Mezgec.

Volta Ciclista Catalunya