Reformen una línia elèctrica de 6.500 usuaris

Els treballs han servit per eliminar barreres arquitectòniques a la Ronda Cervantes

  • Redacció
  • Dijous, 27 Febrer 2014 10:39

Electricitat línia mitja tensió

La companyia elèctrica Endesa ha enllestit recentment els treballs de remodelació d’una línia de mitja tensió a Mataró, amb l’objectiu principal de millorar la qualitat i la continuïtat del subministrament a més de 6.500 usuaris de la zona urbana del mateix municipi i de Sant Andreu de Llavaneres. Segons la companyia, l’operació també contribueix a integrar la xarxa en l’entorn urbà i reduir-ne, així, l’impacte visual. Els treballs, que han tingut una inversió de 26.000 euros, han consistit a reconfigurar els elements de suport de la línia elèctrica al seu pas per la Ronda Cervantes, per tal d’eliminar barreres arquitectòniques en aquest punt.

Concretament, s’ha instal·lat una torre metàl·lica i s’hi ha connectat un tram de línia àrea d’uns 110 metres. Aquesta actuació ha permès prescindir de 4 pals de fusta, 2 suports de formigó i un tram de cable elèctric aeri de doble circuit d’uns 1.252 metres, elements que amb la nova infraestructura quedaven inactius i que s’han retirat.

Aquest tipus d’actuació forma part dels plans de manteniment d’Endesa al Maresme per assegurar una òptima qualitat del servei, alhora que es contribueix a la integració de la xarxa elèctrica en l’entorn urbà de la comarca.