Els deutes de Parkinson Maresme fan suspendre la Run For Parkinson

Més de 600 persones van participar a la caminada-cursa l’any passat

  • Redacció
  • Dimecres, 26 Febrer 2014 14:06

 

Run 4 parkinson

Tot i l’exitosa edició del 2013, aquest 2014 no hi haurà Run For Parkinson. L’Associació d’afectats per la malaltia Parkinson Maresme ha anunciat la suspensió d’aquesta prova atlètica popular, que es podia fer corrent o caminant i que va arribar per primera vegada a Mataró l’any passat. En un comunicat públic l’associació explica que “amb un dèficit de més de 6.000 euros un cop tancat l’exercici 2013, aquest any no podem assumir les despeses inherents a l’organització de l’esdeveniment”. L’edició mataronina de la cursa solidària ‘Run For Pakinson’ era una iniciativa de la mateixa Parkinson Maresme, el Club de Muntanya Horitzons i el departament d’esports de l’Ajuntament de Mataró.

La Run és una iniciativa d’àmbit mundial on milers de persones a més de cent ciutats de tot el planeta participen solidàriament per recaptar fons per lluitar contra el Parkinson, la segona malaltia neurodegenerativa en importància amb prop de 30.000 afectats només a Catalunya i amb més de 5.000.000 d’afectats arreu del món.

Aquest any 2014, el mateix grup de persones i entitats organitzadores estava treballant de valent per dur a terme l’edició d’enguany que, com a novetat, incloïa una caminada-cursa popular a través de la ciutat amb sortida arran de mar i arribada al Nou Parc Central de Mataró.