9 de cada 10 expositors fan una bona valoració del Saló Boda

El TecnoCampus es consolida com la ubicació ideal per al certamen

  • Redacció
  • Dimecres, 19 Febrer 2014 12:44

Saló Boda

El Saló Boda Mataró i Maresme, en la seva 21ª edició s’ha consolidat com una de les principals fires monogràfiques del sector. Així ho corroboren les valoracions dels expositors, que en un 87 per cent dels casos fan una valoració global del Saló bona o molt bona, quatre punts per sobre de l’edició de l’any passat.

Segons la pròpia organització, un 60 per cent dels expositors afirmen que voldran repetir l’experiència la propera edició del certamen i un 60 per cent diuen haver obtingut els resultats esperats o fins i tot superiors als esperats. El Saló els permet contactar amb nous clients, la imatge d’empresa i presentar novetats.

L’emplaçament per tercer any consecutiu al centre de congressos del TecnoCampus, ha permès als organitzadors oferir més i millors serveis tant als visitants com als mateixos expositors, fet que, asseguren, “ha contribuït en un augment significatiu en la qualitat final d’aquest Saló, convertint-se en un punt de trobada d’empreses expositores relacionades amb les celebracions familiars de tot tipus i esdeveniments d’empresa”, segons la nota pública de valoració.