Un bosc vertical per dinamitzar el Parc Forestal

El Ple aprova el plec de condicions per una instal·lació de 30.000 metres quadrats

  • Redacció / Foto: arxiu
  • Dijous, 13 Febrer 2014 11:41

Ciutat 2013, bosc vertical-parc forestal

Un bosc vertical per dinamitzar el Parc Forestal. El Ple de l’Ajuntament va aprovar el plec de condicions per adjudicar la concessió que permetrà instal·lar i explotar econòmicament una instal·lació lúdica esportiva tipus parc d’aventura als arbres a la zona boscosa del parc Forestal.

El concessionari també gestionarà i explotarà el bar del parc Forestal i mantindrà el servei de lavabos públics i gratuïts per a tots els visitants del parc. La concessió afectarà a un màxim de 32.898 m² de terreny, que corresponen a dues finques municipals situades a l’àrea d’equipaments esportius i a l’àrea d’equipaments i serveis del parc.

En aquests terrenys s’hi troba actualment l’esplanada del parc amb una zona de jocs infantils, tres zones d’aparcament, 25 taules de picnic de pedra i un edifici que dóna servei de bar i lavabos, i on també hi ha un habitatge. El plec preveu que l’activitat lúdica esportiva als arbres s’instal·li en altura, no a nivell de terra, amb el màxim respecte pel bosc i amb un estudi previ per avaluar els riscos de seguretat i forestals.

No es permetrà cap tipus de tanca per delimitar l’activitat, i fora de l’horari no s’hi podrà accedir.