Tot preparat per l’acte de lliurament del Mataroní de l’any

Darreres hores per votar entre Herrera, Nonell i Remei: dilluns a les 20h el resultat

  • Redacció / Fotos: cedides
  • Divendres, 07 Febrer 2014 00:00

Mataroni 2013, Casal AlianzaLa sala d’actes del Casal l’Aliança serà el testimoni d’excepció, dilluns que ve dia 10 a partir de les 20h, de l’acte de lliurament del premi popular ‘Mataroní de l’Any 2013’. L’acte servirà per fer públic quin dels tres finalistes és el que ha rebut més vots en la votació final que va començar el passat 31 de gener i que exhaurirà el seu temps a les 24h de diumenge.


Hi ha temps fins a la mitjanit per aprofitar i sumar suports per les candidatures de Diego Herrera, Josep Nonell i l’Àvia Remei en les tres vies de votació habilitades. El resultat d’aquesta votació serà un secret fins que l’Alcalde Joan Mora faci públic el nom del guanyador en el decurs de l’acte, que òbviament és obert a tothom. El mateix acte servirà també per reconèixer els candidats que no han arribat a la final del certamen.

Els periodistes del Tot Mataró i Maresme Mireia Biel i Albert Ribas Dot seran aquest any els presentadors d’un acte que es podrà seguir en directe a través de Mataró Ràdio i en diferit el mateix dilluns a la nit per m1tv. Els dos mitjans públics tornen a col·laborar amb el Tot per la difusió d’un acte que, si bé no és oficial, es pot donar per oficiós.

La d’aquesta ‘Mataroní de l’Any 2013’ és la cinquena edició consecutiva que organitza el setmanari, i tot fa presagiar que la participació total serà de rècord i podria apropar-se als 6.000 vots emesos. Com sempre són els vots dels mataronins i mataronines els que escullen qui serà el guanyador.

L’acte de dilluns es podrà seguir també a través de les xarxes socials amb l’etiqueta de twitter #mataroni13 i tota la informació sobre l’acte i el certamen es podrà recuperar l’endemà a través de totmataro.cat.

Com marca la tradició, a més, la foto del guanyador serà la de portada de la pròxima edició d’aquesta mateixa revista, perquè així tots els mataronins coneguin qui és el guanyador o guanyadora que ells mateixos han escollit.

Aquests són els finalistes a 'Mataroní de l’any 2013'

Mataroni 2013, diego herrera

Diego Herrera
Diego Herrera és el portaveu d’Estafabanca, una de les entitats més actives en la defensa dels drets dels estafats per les preferents i altres productes financers fraudulents. Sent Mataró la capital d’aquesta afectació per l’estafa generalitzada que l’extinta Caixa Laietana va perpetrar als seus clients, el seu rostre s’associa a la lluita al carrer i a la perseverança en protestar i reclamar els drets de les víctimes d’aquest escàndol social.
______________________________
ENVIA SMS AL 25000: MATARONÍ herrera

Mataroni 2013, josep nonell

Josep Nonell
El Joventut Handbol Mataró ha celebrat durant el 2013 els seus primers 50 anys de singladura com a entitat esportiva, una de les més veteranes de la ciutat. Si el club de colors groc-i-negre ha arribat a aquesta xifra és, en gran part, mèrit d’aquest dirigent entusiasta que l’ha presidit durant bona part d’aquest mig segle. Nonell hi ha dedicat la vida, a més de ser un home amb plena vocació de ciutat.
______________________________
ENVIA SMS AL 25000: MATARONÍ nonell

Mataroni 2013, avia remei

Àvia Remei
La Remei Ribas va irrompre mediàticament fa més d’una dècada quan va erigir-se com l’Àvia que ensenyava Catalunya a cuinar. Amb el seu estil planer, ben aviat es va fer un lloc en les referències culinàries de bona part dels seus seguidors i seguidores. Actualment segueix sent una gran divulgadora de la cuina tradicional i els trucs que només les bones àvia saben i que ella explica amb un somriure d’orella a orella.
______________________________
ENVIA SMS AL 25000: MATARONÍ remei