Ja és cosa de sis: cauen Bach i Tarragó, Rodríguez i Vidal

La setmana que ve se sabran els tres finalistes; ja s’han sumat 2.837 vots

  • Redacció
  • Dijous, 23 Gener 2014 12:18

Mataronins

Cada cop és cosa de menys aspirants. Dels 15 inicials ja sols 6 candidats segueixen amb opcions a la cursa per ser escollits com a ‘Mataroní de l’Any 2013’. Les dar­reres 3 candidatures a caure han estat, aquesta setmana, la de les waterpolistes Marta Bach i Roser Tarragó, la de l’exjugador d’handbol Sergi Rodríguez i la del gerent de la Fundació El Maresme, Albert Vidal.
Bartrès, The Free Fall band, Her­rera, Nonell, l’Àvia Remei i Salazar són ara els sis aspirants que necessiten més vots que mai per passar a la final: divendres que ve es farà pública la relació de tres candidats que, amb els comptadors a zero, es disputaran el certamen per votació popular.
Sols 3 dels 6, doncs, tindran opció de formar part del palmarès del premi: ara és el torn de votar regularment i esperar que més gent ho faci: qui guanyarà?


COM VOTAR:

A. SMS
Es pot votar el Mataroní de l’any a través del telèfon mòbil escrivint un missatge de text SMS amb la paraula MATARONI, un espai, i el nom del candidat que volem votar i enviar-ho al número 25000. Servei prestat per WPR, S.A. Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. , PVP 1,45€ imp. inc.
25000

B. Web
Un cop per persona i per dia es podrà votar el candidat a Mataroní de l’Any
a través de la web mataronidelany.cat, que serà la que informarà dels candidats eliminats i els que superin les setmanes de votació.
www.mataronidelany.cat

C. Oficina
L’oficina del Tot Mataró i Maresme, al Carrer d’en Xammar número 11, disposa de butlletes en les que es pot fer efectiu el vot, un per persona, per escollir el candidat preferit. (Vot presencial)
C/ d’en Xammar, 11. Mataró