El Mataroní no serà de teatre: fora Bosch, Cabré i Triola

9 dels candidats inicials segueixen pugnant al premi després de 2.134 vots

  • Redacció
  • Divendres, 17 Gener 2014 00:00

Mataroni 2013, Bosch-Cabré-Triola eliminats

La segona setmana de sedàs entre els candidats a guanyar el certamen d’elecció popular ‘Mataroní de l’Any 2013’ escombra les aspiracions dels tres candidats provinents del món del teatre. L’actor Jordi Bosch, el dramaturg Toni Cabré i el també actor Albert Triola són els candidats amb menys suports i, per tant, queden fora de la pugna que ara queda restringida a nou candidatures.

La regularitat en el vot és la clau perquè el candidat preferit superi les dues pròximes setmanes quan, en sengles tandes de tres candidats descartats cadascuna, quedaran definits els tres candidats finalistes entre els quals es tornarà a iniciar la votació.
Fins llavors convé aprofitar el temps i sumar vots entre els 9 aspirants a endur-se la cinquena edició del ‘Mataroní de l’Any’.


COM VOTAR:

A. SMS
Es pot votar el Mataroní de l’any a través del telèfon mòbil escrivint un missatge de text SMS amb la paraula MATARONI, un espai, i el nom del candidat que volem votar i enviar-ho al número 25000. Servei prestat per WPR, S.A. Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. , PVP 1,45€ imp. inc.
25000

B. Web
Un cop per persona i per dia es podrà votar el candidat a Mataroní de l’Any
a través de la web mataronidelany.cat, que serà la que informarà dels candidats eliminats i els que superin les setmanes de votació.
www.mataronidelany.cat

C. Oficina
L’oficina del Tot Mataró i Maresme, al Carrer d’en Xammar número 11, disposa de butlletes en les que es pot fer efectiu el vot, un per persona, per escollir el candidat preferit. (Vot presencial)
C/ d’en Xammar, 11. Mataró