Doló, Peret i Plaza, els primers descartats

Ja s’han registrat 1.664 vots per escollir un premi al que li queden 12 aspirants

  • Redacció
  • Dijous, 09 Gener 2014 18:30

Mataroní recurs

El Mataroní de l’Any 2013 té encara 12 pretendents amb opcions i ja tres candidats que no ho podran ser. Superades les primeres setmanes de votacions acumulades, Xavier Doló, Peret i Pep Plaza han resultat ser els candidats amb menys vots rebuts entre els lectors d’aquesta revista.
Els 12 restants segueixen amb opcions i, un cop han començat a “caure” els aspirants amb menys vots, necessiten més que mai del vot regular dels seus suports per superar cada setmana de criba.

Mataroni 2013, dolo-peret-plaza

Ni l’inventor ambientalista, ni el Rei de la Rumba ni l’imitador camaleònic han superat aquesta primera selecció que es repetirà les pròximes tres setmanes fins que quedin solament els tres candidats amb més suports. Que el teu Mataroní arribi a la final depèn única i exclusivament dels vots que rebi. L’elecció popular és la clau del certamen.


A. SMS
Es pot votar el Mataroní de l’any a través del telèfon mòbil escrivint un missatge de text SMS amb la paraula MATARONI, un espai, i el nom del candidat que volem votar i enviar-ho al número 25000. Servei prestat per WPR, S.A. Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. , PVP 1,45€ imp. inc.
25000

B. Web
Un cop per persona i per dia es podrà votar el candidat a Mataroní de l’Any
a través de la web mataronidelany.cat, que serà la que informarà dels candidats eliminats i els que superin les setmanes de votació.
www.mataronidelany.cat

C. Oficina
L’oficina del Tot Mataró i Maresme, al Carrer d’en Xammar número 11, disposa de butlletes en les que es pot fer efectiu el vot, un per persona, per escollir el candidat preferit. (Vot presencial)
C/ d’en Xammar, 11. Mataró