Últimes hores per proposar aspirants a Mataroní de l’Any 2013

Dijous es presenten els 15 candidats entre tots els proposats

  • Redacció
  • Dilluns, 09 Desembre 2013 00:00

Mataroni de l'any 2012, acte lliurament 2012

Últim dia per presentar noms de possibles candidats a Mataroní de l’Any 2013. Avui fins les 24h hi ha temps per fer ús del formulari de propostes que es pot trobar a la web del certamen mataronidelany.cat

El mecanisme de funcionament és molt fàcil. Cada lector del Tot Mataró pot proposar tants noms com vulgui i entre tots els aspirants proposats un jurat format pels col·laboradors externs de la revista escollirà els 15 candidats que passaran a la fase de votació.

Seran 15 noms que es desvetllaran en roda de premsa el dijous 12 de desembre a El Públic i que divendres que ve il·lustraran la portada d’aquest rotatiu. Llavors començarà l’ocasió de votar, mentrestant pertoca proposar noms.

Qui mereix ser considerat el mataroní més destacat o la mataronina més destacada d’aquest 2013? Qui serà el successor dels Manté, Ciller, Herrero i Salicrú? Escollir el Mataroní de l’Any 2013 és potestat única de la participació popular. Són els mataronins qui ara poden proposar noms, seran els mataronins els qui després votaran entre els 15 candidats i finalment els que escolliran guanyador entre els 3 finalistes.

Qui serà?

Mataroni de l'any, calendari mataroni 2013