El Gran Recapte se supera i assoleix les 3.075 tones

Els primers aliments classificats s'han començat a repartir avui dilluns

  • Redacció - ACN
  • Dilluns, 02 Desembre 2013 12:35

Gran recapte 2013

El Gran Recapte d'Aliments, impulsat pels Bancs dels Aliments de Catalunya, ja ha assolit l'objectiu que s'havia marcat aquest any: arribar a les 3.000 tones de menjar. De fet ja comptava 3.075 tones d'aliments quan faltaven poques hores per finalitzar la campanya. Més de 20.000 voluntaris han participat al Gran Recapte a tot Catalunya amb 1.900 punts de recollida repartits en més de 240 poblacions.

La responsable de comunicació del Banc dels Aliments a Barcelona, Belén Giménez, recordava que, malgrat tot aquest esforç, el nombre de beneficiaris és tan gran que els aliments que es recullin només serviran per ajudar les persones necessitades durant dos mesos. Tot i això, encara falta sumar les aportacions de les diferents iniciatives impulsades per a l'ocasió i les donacions extraordinàries de cadenes de distribució i altres petites recollides que s'han fet arreu del territori.

A partir d'ara i fins el 8 de de desembre, centenars de voluntaris del Banc dels Aliments classificaran els productes recaptats. Els ja classificats ja s'han començat a repartir a les entitats col·laboradores dels Bancs dels Aliments avui dilluns 2 de desembre.