El Vi novell 2013 té color de cirera i l’etiqueta és de Santi Clavell

Aquest dissabte es fa la cercavila de rebuda amb els Capgrossos

  • Redacció
  • Dimarts, 19 Novembre 2013 13:20

La presentació del Vi Novell 2013

La setmana passada es va presentar i es va posar a la venda el Vi Novell de Mataró d’aquest 2013. Es tracta d’un vi negre provinent 100 per cent de la varietat de raïm coneguda com a Ull de Llebre. De moment se n’han produït 2.000 ampolles, que sortiran a la venda a 4,95 euros cadascuna. La fitxa de tast d’aquest vi especifica que és un vi jove amb color cirera i un rivet amb tons violacis, intenses aromes amb predomini de fruits vermells i flors com la violeta. Cal consumir-lo entre 12 i 14 graus i és ideal per maridar amb amanides, arrossos, pasta, verdures i carns blanques.

Com és tradició, l’etiqueta del Vi novell de Mataró la dissenya un artista de la ciutat i aquest 2013 és obra de Santi Clavell que en la presentació va dir que ha volgut representar “el blau del cel, el sol que vol sortir amb força, una mica de paisatge mediterrani, un clima quasi tropical i una mica d’optimisme”.

Cercavila dissabte
Comercialitzen el Vi novell el Celler Montserrat, Vins Santi, Can Montserrat i el Celler Castellví. Aquest dissabte dia 23, com és tradició, una cercavila amb la participació dels Capgrossos de Mataró recorrerà els cellers per rebre el Vi novell.