La Plaça de les Tereses acollirà el dia 16 el segon ‘Mataró per Càritas’

Durant tot el dia hi haurà activitats per recaptar fons per l’entitat

  • Redacció
  • Dimarts, 05 Novembre 2013 11:04

El cartell de 'Mataró per Càritas'

Després de l’èxit de l’any passat, el pròxim dissabte 16 de novembre es repetirà la marató de cultura, activitats i concerts ‘Mataró per Càritas’. En aquesta segona edició, el marc escollit serà la Plaça de les Tereses on des de dos quarts de dotze del migdia fins a la nit hi haurà tot tipus d’activitats.


El segon ‘Marató per Càritas’ té com a eslògan ‘Ajuda’ns a ajudar’ i servirà per recaptar fons per a Càritas Interparroquial, una de les entitats del tercer sector amb més feina i implementació a la ciutat en temps de necessitats i penúries socials.

Programació variada

A benefici de Càritas hi haurà des d’una arrossada popular a 5 euros el plat i la beguda, a una gegantada, passant pels nombrosos concerts de grups com l’Agrupació Musical del Maresme, els Grallers de Mataró, Mestre d’Aixa, Partidaris, Marc Ràmia o Good time. També hi haurà teatre amb el personal de la Sala Cabanyes i actuació castellera amb els Passerells del TecnoCampus. Durant tot el dia hi haurà recollida d’aliments i joguines a més de venda de cava i polseres solidàries, i també estands informatius.