Els ciclistes de muntanya ja tenen la seva ruta a Mataró

'Bikeride Costa Brava-Barcelona' uneix el Maresme, el Montseny, les Guilleries i la Costa Brava en bicicleta

  • Berta Seijo
  • Dimarts, 08 Octubre 2013 11:06

Bikeride Costa Brava

Dos emprenedors mataronins han creat la ruta per etapes ‘Bikeride Costa Brava-Barcelona’, un trajecte que pot durar de 4 a 7 dies i pel qual és imprescindible portar la teva bicicleta de muntanya. En relació a la ciutat d’origen dels impulsors, l’inici i l’arribada del recorregut per etapes és Mataró.

La ruta, que pot ser guiada o autoguiada amb GPS, ofereix la possibilitat de realitzar una travessa circular per etapes que combina molts dels paratges més espectaculars de Catalunya: de la Costa de Barcelona-Maresme fins la Costa Brava, passant per les muntanyes del Montnegre, el Montseny, les Guilleries i les Gavarres. Una combinació resultant de mar i muntanya, que proporciona als ciclistes un camí únic en un entorn privilegiat i ple de contrastos.

A més a més, els organitzadors del viatge en bicicleta faciliten al ciclista una furgoneta de recolzament per a l’equipatge, les eines i els recanvis necessaris per a solucionar qualsevol avaria. Els usuaris potencials de la ruta poden provenir de dos grups, els cicloturistes europeus i els aficionats que volen realitzar recorreguts més curts. Per aquest motiu, hi ha itineraris adaptats a tots els públics: es pot triar entre una ruta total de 313 km (a completar en 4, 5, 6 o 7 dies); una de reduïda de 129 km, que transcorre per la Costa Brava (ideal per fer en un cap de setmana); o realitzar etapes concretes.

Consulta la ruta Bikeride Costa Brava-Barcelona al seu WEB