El TecnoCampus i CETEMMSA llancen un programa d’emprenedoria centrat en l’electrònica impresa

S’escollirà el projecte empresarial de cinc emprenedors per ajudar-los a tirar endavant el seu negoci

  • Berta Seijo
  • Dimarts, 08 Octubre 2013 10:39

Cetemmsa Instal·lacions

El parc TecnoCampus Mataró-Maresme i el centre tecnològic CETEMMSA, especialitzat en electrònica impresa, impulsen el programa ‘InnoEmprèn PRINTED Electronics’, una iniciativa dissenyada per promoure l’emprenedoria en aquest àmbit. L’objectiu consisteix en l’elecció de cinc emprenedors, de tots aquells que presentin projectes empresarials basats en electrònica impresa, per ajudar-los a tirar endavant el seu negoci.

L’acte de presentació va tenir lloc a l’antiga fàbrica Fabra i Coats, on el president de la Fundació TecnoCampus Mataró-Maresme i de CETEMMSA, Miquel Rey, apuntava que “el programa encaixa perfectament en la reindustrialització, que és un objectiu de país”. A més a més, Rey afegia que ‘Innoemprèn’ ja disposa d’una trajectòria que l’avala, però que ara comptarà amb el suport de CETEMMSA.

Per la seva banda, l’adjunt a la presidència de CETEMMSA, Josep Lluís Checa, va indicar que “en els productes i els serveis hi ha un gran camp d’aplicació de l’electrònica impresa”, de manera que s’obren oportunitats per als emprenedors i per a les empreses que hi vulguin apostar. A tots dos col·lectius va dirigit el programa, que estarà obert fins el 22 de novembre.  
 
Els escollits seran tutelats durant set mesos fins que arrenqui el seu negoci. Professionals del sector acompanyaran l’emprenedor des de la fase inicial, fins la creació del prototip i la connexió amb la cadena industrial. El programa també oferirà a l'emprenedor formació, consultoria, accés al finançament, a la internacionalització i a l'allotjament de l’empresa en el parc tecnològic.