“Cal promocionar la ciutat i la comarca”

Josep Navarro del Gremi d’Hostaleria diu que “disposats a fer el que calgui per atraure nous públics”

  • Mireia Biel / Foto: Arxiu
  • Divendres, 04 Octubre 2013 11:09

Ciutat 2013, navarro-gremi hosteleria

El Gremi d’Hostaleria de Mataró i el Maresme s’ha sumat de nou al ‘Mataró Opportunity Weekend’, una iniciativa que consideren indispensable per promocionar la capital del Maresme, “atraure nous públics” i a la qual donen un suport explícit.  Així ho explica el seu president, Josep Navarro.


Els descomptes en restaurants torna a ser el titular de la proposta del Gremi d’Hostaleria pel MOW 2013.

Hem optat per repetir la iniciativa d’oferir menús a 12 euros a més de 20 restaurants. Hi ha altres establiments que oferiran també tastets i tapes. En els temps en què ens trobem, cal fer sacrificis perquè la gent surti al carrer i gaudeixi del temps lliure.

Teniu un paper més destacat que en les altres edicions. A què es deu?

Les ofertes que ofereix la restauració segueixen una línia de treball molt clara, que és la de promocionar la gastronomia. Els preus especials són un atractiu més. Nosaltres estem disposats a fer tot el que calgui per la ciutat i encara més per aconseguir atraure gent de tota la comarca. Per això convidem a qui vulgui a venir a Mataró per gaudir de tot el que organitzem aquest cap de setmana i sempre.

El turisme pot ser una aposta clara per Mataró de cara al futur?

Estem fent un esforç molt gran perquè la gent d’aquí surti al carrer. Però, a més a més, com a ciutat, Mataró s’està movent i això és positiu per a ella, però també per al Maresme en general.

La campanya d’estiu ha estat bona a Mataró?

Hi ha un sector del Maresme, sobretot a partir de Calella, que tenen el turisme molt integrat. Val a dir, però, que ja hi ha molts turistes que s’aturen a Mataró. Això és conseqüència de les campanyes de promoció que s’estan fent i sobretot de la feina que està portant a terme el Consorci de Promoció Turística.

Unes campanyes de promoció que es focalitzen a Mataró. Tanmateix, poden servir com a aparador també de la comarca?

I tant. Són campanyes molt positives pel Maresme. Al MOW ve gent de Barcelona i en temps de turisme rebem persones de moltes nacionalitats diferents. A totes les activitats cal donar-los una empenta, igual que farem pròximament amb les Jornades del Bolet entre el 28 i el 30 d’octubre.