Nou curs i novetats per la Revista Valors de Mataró

Comptarà amb col·laboradors nous

  • Redacció
  • Dijous, 05 Setembre 2013 00:00

Ciutat 2013, revista valors

La publicació, editada per l’Associació Cultural Valors, enceta el setembre amb la voluntat d’oferir un producte periodístic més complet. Les novetats tenen a veure amb l’apartat monogràfic de la revista, que tindrà dos nous col·laboradors: el ninotaire Toni Batllori i l’escriptor Albert Calls.

Els canvis més importants, però, es donen a la secció d’actualitat, que guanya presència i força. A grans trets, un “Termòmetre de valors” inclourà també una selecció dels millors tuits del mes, una columna d’esports del periodista especialitzat Manel Bosch, i un reforç de la secció de ciència, gràcies a la reincorporació de la doctora Núria Radó.

La revista també vol potenciar el vincle amb el programa de Mataró RàdioValors a l’Alça”, per això a cada número s’oferirà una transcripció de la tertúlia basada en temes actuals. A més a més, l’apartat d’opinió tindrà nova secció a càrrec de la llicenciada en Filosofia, Júlia Martín, i el món de l’empresa hi serà present a través dels apunts que es publiquen al nou diari digital VIAempresa.cat.

Per començar bé la temporada, el masnoví Gregorio Luri és el protagonista de la portada d’aquest mes. El pedagog reflexiona sobre l’educació, tema central del dossier de la revista, més enllà de les conjuntures polítiques del moment i amb afany de donar un missatge positiu. Luri acaba de treure al mercat editorial la versió castellana de “Por una educación republicana”.