El Port de Mataró obté la bandera blava un any més

El guardó reconeix la netedat, la seguretat i el respecte mediambiental

  • Berta Seijo / Foto: cedida
  • Dijous, 11 Juliol 2013 12:20

Ciutat, Port de Mataró, bandera blava

El Consorci Port de Mataró, ha rebut un any més la Bandera Blava que atorga l’Associació d’Educació Ambiental i del Consumidor (ADEAC) en reconeixement a la seva gestió mediambiental. Des de 1998, el Port gaudeix d’un alt nivell en aspectes relatius al salvament, socorrisme i primers auxilis, fruit del conveni signat amb la Creu Roja.  

La Bandera Blava, que es va lliurar el 29 de juny en un acte a Roses, ja llueix a l’entrada del Port. Santi Vila, conseller de Medi Ambient i Sostenibilitat, també va entregar el guardó al Port Balís, situat a Sant Andreu de Llavaneres.  

Homologació per Varador 2000

OCA Corporate Services, una de les empreses d’avaluació i auditoria d’empreses i sistemes més importants d’Espanya, acaba de certificar novament que les instal·lacions de Varador 2000 amb l’amarrador per a superiots compleixen tots els requisits pel que fa a sistemes de gestió de la qualitat, de gestió mediambiental i de prevenció laboral.

Aquesta base nàutica pot acollir fins a 25 embarcacions de 20 a 50 metres d’eslora en unes condicions de privacitat i exclusivitat úniques. També es reconeix les instal·lacions de l’empresa a Arenys.