Trobada d'usuaris d'Instagram a Mataró

Sota el nom #InstacatchMataró té lloc durant tot el dia de demà dissabte per la ciutat

  • Redacció
  • Divendres, 05 Juliol 2013 15:43

Instacatch Mataró, cartell

Mataró, ciutat d'Instagram. La capital del Maresme acull demà dissabte la seva primera trobada d'usuaris de la xarxa social fotogràfica. Sota el nom d'Instacatch Mataró, la trobada que posa en marxa la Diputació de Barcelona i que ja ha passat per Vic o Sitges organitza un itinerari per anar captant imatges de Mataró.

El jornada #InstacatchMataró s'inicia a les 9.45 h a l’Hotel Atenea Port Mataró i recorrerà punts com el front marítim, la nau Gaudí, el conjunt barroc dels Dolors de la Basílica de Santa Maria, el mercat modernista d’El Rengle i el centre de la ciutat. L’activitat és gratuïta, està oberta a tothom i les inscripcions es poden fer enviant un correu electrònic a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. amb el nom, cognom i el nom d’usuari a Instagram.

Instagram és una xarxa social basada en difondre i compartir fotografies amb altres usuaris.

Per tercera setmana, el Tot Mataró organitza un concurs a través d'Instagram en el que els usuaris poden compartir imatges del que suposa per ells l'estiu a la ciutat. Amb l'ús de l'etiqueta #estiumataro, els participants poden guanyar cada setmana dos àlbums Instagràfic.