Mataró engega una campanya de Nadal amb esperit solidari

Els beneficis que es recullin aniran destinats a la Fundació El Maresme

Mataró engega una campanya de Nadal amb esperit solidari. Sota el nom ‘Entre tots, el Nadal a punt’, la campanya es durà a terme durant les festes nadalenques i trobarà la seva raó de ser en la solidaritat i la participació. L’objectiu és fer participar els mataronins en l’elaboració de decoració nadalenca, ja sigui als seus comerços o als domicilis privats. La producció dels banderins decoratius anirà a càrrec de la Fundació El Maresme qui, a més a més, rebrà els beneficis d’aquesta campanya solidària.

 

En temps de crisi, Mataró impulsa la campanya ‘Entre tots, el Nadal a punt’ amb un clar caràcter solidari, però també participatiu. Tant és així, que es pretén que la gent col·labori de forma activa en l’elaboració de part de la decoració nadalenca d’aquest any. Els comerços i els domicilis particulars es podran, doncs, engalanar amb banderins a punt de creu que seran produïts per la Fundació El Maresme. Així, estaran disponibles en quatre colors –blau, verd, blanc i groc- i amb quatre motius de Nadal diferents – regal, corona, arbre i cor. Solidaritat

Els beneficis de la campanya estaran destinats a la Fundació El Maresme pro persones amb disminució psíquica. Els banderins es podran comprar a partir del proper 7 de desembre a diversos punts diferents a les fires i mercats municipals i a alguns establiments associats a la Unió de Botiguers de Mataró.