Més expositors i més oferta per a la tretzena FirOcasió

Durant dos dies la Plaça de Santa Anna acull aquest mercat ja consolidat  

Torna la FirOcasió. Avui divendres 9 i demà dissabte 10 de novembre la Rambla de Mataró acull estands per exposar i vendre productes fora dels circuits comercials en una nova edició de FirOcasió. Aquesta fira arriba a la 13a edició i enguany compta amb 30 estands, un 30 per cent més que la passada edició mostrant-se com un certamen consolidat a la nostra ciutat.

Com en les anteriors edicions d’aquesta mostra, els diferents espais dels expositors i venedors estaran situats sota carpes, en forma de “village” a tota la Rambla de la ciutat. Els comerços expositors pertanyen a qualsevol àmbit comercial de Mataró i el Maresme i formen part de tot tipus de sectors. A més, alguns comerciants de La Rambla venen i promocionen productes amb una parada just al davant del seu comerç.

En aquesta edició de la FirOcasió s’hi podrà trobar des de productes de manualitats i belles arts fins a moda femenina, masculina, infantil, íntima,etc. També hi haurà òptica, esports, alimentació, venda de vehicles d’ocasió i estilisme, entre d’altres.