Al quiròfan en cotxe elèctric

Banc Sabadell Renting i Movento han donat dos vehicles a l'Hospital de Mataró per traslladar els infants a la sala d'operacions i fer més amable la seva estada

  • Redacció // Fotos: Hospital de Mataró
  • Divendres, 28 Juny 2019 10:26

Cotxe elèctric

Els més petits podran anar al quiròfan en cotxe elèctric. Això ha estat possible gràcies a una donació de dos vehicles a l'Hospital de Mataró per part de Banc Sabadell Renting i Movento. L'objectiu d'aquest regal és que "els infants estiguin més tranquils moments abans de la cirurgia" i que "la seva estada hospitalària esdevingui més amable".

La donació s'emmarca dins el projecte d’humanitzar l’Hospital –i el Consorci– i convertir-lo en un lloc més amable, sobretot aquelles zones destinades als infants. En aquest sentit, estan en marxa altres projectes que aviat veuran la llum relacionats amb la decoració i ambientació de diferents zones de l’Hospital com són la Unitat Maternoinfantil, les consultes externes de Pediatria o la sala d’espera infantil d’Urgències.

Es tracta de dos cotxes –un Mercedes blanc i un Audi vermell– que seran conduïts pel personal intern i que portarà als petits des del punt on s’han d’acomiadar dels pares fins a l’entrada de quiròfan. 

Certificat de valentia

Des de fa uns mesos, tots els nens que es visiten o es realitzen alguna prova en els diferents centres del Consorci, reben un “Certificat de Valentia”, un reconeixement simbòlic de la seva col·laboració i esforç. Aquest diploma vol contribuir al fet que el pas dels infants per l’Hospital o pel seu Centre de Salut sigui una experiència positiva.