Una lent d'última generació per resoldre una deformitat cornial

A Ximenes Òptics han incorporat la lent Esceral, la qual se sosté a la part blanca de l'ull per minimitzar les molèsties

Ximenes Òptics

Des de Ximenes Òptics han adaptat una nova lent d'última generació, la qual resol un problema molt delicat que patia una pacient de l'òptica: una deformitat cornial causada per una degeneració marginal de Terrien. Així doncs, Ximenes ha resolt la problemàtica creant una nova lent d'alta tecnologia anomenada lent Escleral, la qual se sosté a la part blanca de l'ull, l'esclera. D'aquesta manera es minimitzen les molèsties donant comoditat a l'usuari i solucionant el problema visual.

Segons els professionals de Ximenes, les lents de contacte Esclerals ofereixen uns resultats molt positius entre pacients amb deformitats a la còrnia. Entre ells, portar ulleres o lents de contacte no soluciona el problema de visió per millorar-la.

Recuperar el 90% de visió

L'optometrista Vanessa Díaz, de la unitat de contactologia avançada de l'equip Ximenes, ha utilitzat aquesta nova tècnica per poder augmentar en un 1800% la seva visió, passant d'una visió del 5% al 90%. Té clar que tenir en compte la importància de la visió per a l’ésser humà i tenir eines cada vegada més sofisticades, és de gran ajuda per a poder ajudar a la gent a tenir millor qualitat de vida.