Tractaments Ecològics del Maresme queda finalista dels Premis Asepeyo

La Mútua Asepeyo reconeix la feina feta en relació al control de risc amb el projecte ‘Prevenció en cadena’

Tractaments Ecològics del Maresme

Tractaments Ecològics del Maresme ha quedat finalista en la VI Edició dels Premis Asepeyo en la categoria de millors pràctiques preventives pel projecte ‘Prevenció en cadena’, el qual es troba dins la categoria ‘Millor pràctica pel control de risc’. Aquest reconeixement no és el primer que rep el Consorci per al Tractament de Residus Sòlids Urbans del Maresme, sinó que ja va ser guanyador en l’edició anterior de la categoria relativa a la millor contribució preventiva de la representació de treballadors i empresaris.

Un acte de reconeixement

L’acte d’entrega del guardó, que reconeix el projecte com un dels finalistes dels premis, va tenir lloc a les instal·lacions d’UTE TEM Consorci de Tractaments de Residus del Maresme amb el President del Consorci i alcalde de Mataró, David Bote. Està emmarcat dins la setmana que cada any l’empresa dedica a la seguretat i salut en el treball.

Una monografia

La Mútua es proposa difondre les activitats dels projectes guanyadors i finalistes d’aquesta edició dels Premis Asepeyo a les millors pràctiques preventives. És per això, que ha optat per publicar una monografia detallada dels projectes que es pot consultar a la seva pàgina web.