Hartmann amb la Marató de TV3

La multinacional uneix forces amb aquesta causa solidària per combatre les malalties infeccioses que causen una de cada tres morts al món

Hartmann

La companyia Hartmann ha unit forces amb la Marató de TV3 i s'ha convertit en una de les empreses col·laboradores d'aquesta mobilització ciutadana solidària. Enguany la jornada va dedicada a la conscienciació i al recapte de fons per a la investigació de les malalties infeccioses. Des de Hartmann defensen que la millor manera de prevenir les infeccions és evitar-ne els contagis des de la desinfecció. Per això aconsellen conservar i manipular adequadament els aliments, beure aigua d'ampolla quan es viatja, desinfectar-se les mans en situacions de risc, entre altres mesures.

Hartmann i la desinfecció

La desinfecció és justament una de les àrees on la multinacional alemanya Hartmann fa una aposta més forta per a la recerca. La multinacional defensa que la higiene de mans és una de les mesures més eficients per reduir les infeccions en els entorns sanitaris i privats. Hartmann prendrà part a La Marató des del coneixement i l'educació en la prevenció d'infeccions perquè defensen que rentant les mans s'aconsegueix inactivar el 99,9999% dels microorganismes presents a les nostres mans, factor indispensable per prevenir contagis de malalties.

Els experts calculen que les malalties infeccioses són la causa d'una de cada tres morts a tot el món, una xifra molt elevada que s'ha convertit en un dels problemes més importants de salut pública.

Les malalties infeccioses es poden classificar en cinc categories segons els experts: les infeccions comunitàries freqüents, com la grip o la pneumònia; les infeccions comunitàries greus o d'especial risc de contagi, com la tuberculosi i el VIH; les infeccions nosocomials, relacionades amb l'assistència sanitària; la sèpsia, produïda quan una infecció s'escampa per la sang; i, per últim, les infeccions emergents i del viatger.