Rehastet celebra 45 anys al servei dels mataronins

El Centre Mèdic ha anat ampliant serveis, instal·lacions i especialitats

  • Redacció
  • Divendres, 24 Novembre 2017 08:57

Rehastet

Dijous va ser un dia especial pel Centre Mèdic Rehastet. A les seves instal·lacions del Camí de la Geganta s'hi celebrava un aniversari rodó com és el 45è aniversari d'aquest Centre, fet que el converteix en la referència local i comarcal de molts àmbits i especialment la medicina esportiva. Armand Ballo, Conseller Delegat de Rehastet, considera que "45 anys donen una perspectiva important i podem estar molt contents amb el recorregut que hem fet al llarg de tant de temps al servei de la ciutat i la comarca".

Rehastet

Rehastet va molt més enllà de la medicina esportiva i al llarg de tot aquest temps ha anat incorporant professionals de referència amb els que abastar fins 20 especialitats en l'actualitat. Bona part d'aquesta plantilla, també treballadors històrics i clients celebraven plegats l'aniversari. Respecte el futur el propi Ballo incidia en que "cal seguir-nos consolidant i ampliant serveis, instal·lacions i equipaments". De fet el Centre Mèdic ha fet un creixement exponencial en especialitats, locals i serveis per a mataronins i maresmencs.

Rehastet

Referència en esport
En un dels àmbits en què Rehastet ha excel·lit i és més conegut és el de la medicina esportiva. "Era un àmbit força desatès, on a nivell de ciutat i comarca hi havia una mancança i hem incidit molt en l'atenció a la salut i l'esport i hi seguirem apostant com una dels pilars importants del centre", explica el Conseller Delegat del Centre Mèdic. El seu servei integral a l'esportista és singularment distingit com a referència al territori.

Més de 20 especialitats

Rehastet però va molt més enllà de la medicina esportiva. Cada cop acumula més especialitats i serveis com revisions i certificats mèdics per títols o carnets, urgències traumatològiques, rehabilitació i teràpia física, radiodiagnòstic, preparació prepart i post part, cirurugia estètica i reparadora o estètica. Rehastet garanteix un esforç constant de renovació i adaptació per tal d’oferir al pacient tot allò que pugui necessitar: els metges més  qualificats, amb mitjans tecnològics innovadors i amb un tracte càlid, familiar, personalitzat i  discret.  Compta amb un equip format per més de 35 professionals sanitaris, que combinen la seva qualificació tècnica amb el tracte personalitzat i una gran professionalitat, entenent aquesta com l’afany de millora, la responsabilitat, l’experiència i la pràctica professional, envers tots els pacients.

Rehastet