Nova seu a Mataró pel desenvolupament de la intel·ligència emocional

El Centre d’Investigació, Formació i Desenvolupament de la Intel·ligència Emocional de la Fundació Ramon Rosal compta amb noves instal·lacions i millores en el seu projecte de benestar i salut

  • Redacció / Daniel Ferrer
  • Dilluns, 06 Març 2017 17:03

Inauguració CIDIE

Continuar oferint ajuda professional i humana és el principal objectiu de la Fundació Ramon Rosal, que recentment ha inaugurat les noves instal·lacions del Centre d’Investigació, Formació i Desenvolupament de la Intel·ligència Emocional (CIDIE). Entre les novetats que afegeix la Fundació en aquesta nova etapa, cal destacar la incorporació de serveis com la unitat de fibromiàlgia i fatiga crònica, l’aula de família, l’espai benestar i salut i l’àgora de Geras, espais amb els quals pretén millorar els resultats en matèria de benestar.

 

L’organització des del 2010 treballa per millorar la salut i el benestar, així com en la prevenció dels problemes de salut mental tant des de l’atenció psicològica, com de la formació i la investigació en Intel·ligència Emocional. En l’acte inaugural del divendres 3 de març, el qual va comptar amb diverses personalitats del sector i prop de 150 assistents, el Regidor de Salut de l’Ajuntament de Mataró, Joan Vinzo, va destacar la necessitat de comptar amb un centre d’aquestes característiques a la nostra ciutat per la tasca que realitza.  

 

Inauguració CIDIE

 

Cobertura per a les persones amb més necessitats

Per finalitzar l’acte d’inauguració, la Dra. Gimeno-Bayón, cofundadora de la Fundació Ramon Rosal, va expressar el desig que la seva tasca a Mataró tingui un efecte papallona en direcció a la solidaritat perquè les persones més vulnerables tinguin cobertes les seves necessitats de salut psicològica i emocional.