Denuncien més retallades per part del Consorci Sanitari del Maresme

Convocada una concentració demà a les 18:30h a les portes de l'Hospital de Mataró

  • Redacció
  • Dimarts, 29 Setembre 2015 10:45

Manifestació sanitat

La Coordinadora en Defensa de la Sanitat Pública carrega de nou contra el Consorci Sanitari del Maresme i els acusa de fer “política de fets consumats” amb “noves retallades que desmantellen el servei públic”. Segons la plataforma, les noves accions van en contra dels acords del Ple, en relació al trasllat de llits de l’antic hospital. Aquesta vegada és la Coordinadora en Defensa de la Sanitat Pública qui presenta noves queixes davant la gestió del Consorci Sanitari del Maresme.

Quatre dies després que el govern aconseguís que es retardés el trasllat de llits de l’Hospital de Sant Jaume, la plataforma denuncia que el consorci va habilitar la Zona d’Unitat d’Hospitalització número 6 per incorporar els serveis provinents de Sant Jaume. Segons asseguren en un comunicat, “han deixat la zona buida” i això provoca una “saturació de la resta d’espais que atempta contra el dret a la intimitat dels malalts i que dificulta el seu acompanyament familiar”.

La Coordinadora ha convocat una concentració demà dimecres a les 19:30h contra les retallades “continuades” que realitza el Consorci Sanitari del Maresme, sota un “criteri mercantilista”.