El comitè de treballadors del CSdM demana la dimissió del Consell Rector

La Unitat de Convalescència s’integrarà a l’Hospital de dia i creuen que no hi ha espai

  • Redacció // Foto: Aluart
  • Divendres, 28 Agost 2015 00:00

Ciutat 2014/2015, Hospital antic de Mataró

El comitè de treballadors del Consorci Sanitari del Maresme (CSdM) denuncia que la unitat de convalescència de l’Hospital Sant Jaume i Santa Magdalena es traslladi a l’Hospital de dia. Asseguren que aquesta nova ubicació, la UH6, té capacitat per 40 llits i que “tot i la manca de llits de convalescència que tenim, encara en suprimeixen 2”. Des del comitè de treballadors afirmen que no ho veuen “possible de cap de les maneres” i que aquesta decisió els portarà al “desastre assistencial”.

El trasllat de la unitat, asseguren en un comunicat, es produirà el pròxim 7 de setembre i és per aquest motiu que el comitè ha demanat la dimissió dels membres del Consell Rector del CSdM i de tots els membres del Consell que són en representació del Servei Català de la Salut perquè creuen que “no representen ni defensen els interessos del CSdM”.

El comitè de treballadors creu que “la solució real passa per la construcció d’un nou sociosanitari digne per a la població que atenem”  i que “qualsevol incident” el contemplaran com a “negligència per part de la direcció”.