Ramon Cunillera ja és el nou gerent del CSdM

És metge de família especialitzat en la gestió sanitària

  • Redacció
  • Dimarts, 14 Juliol 2015 09:48

Ramon cunillera

El Consell Rector va nomenar dilluns Ramon Cunillera i Grañó nou gerent del Consorci Sanitari del Maresme en substitució de Joaquim Esperalba, que acaba de jubilar-se. Ramon Cunillera va néixer fa 51 anys a Barcelona. El 1988 va llicenciar-se en Medicina i Cirurgia per la Universitat de Barcelona i és especialista en medicina de família i comunitària, diplomat en sanitat i diplomat en gestió de qualitat per a serveis sanitaris. Es va iniciar professionalment com a metge de família, tot i que ha desenvolupat la major part de la seva carrera en l’àmbit de la gestió sanitària.

Cunillera ha estat director d’atenció primària de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva durant sis anys i, posteriorment, va liderar la direcció assistencial d’aquesta entitat cinc anys més. El 2005 va assumir la direcció-gerència de l’Hospital de Mollet i, el 2008 s’incorpora al Consorci Hospitalari de Catalunya com a Director general de CHC S.A. Entre el 2010 i el 2013 va assumir la Direcció general del Consorci de Salut i Social de Catalunya.

Des de llavors i fins a la seva incorporació al CSdM ha treballat com a consultor internacional en gestió sanitària, en el darrer any a través de l’empresa Antares Consulting, feina que va combinar el 2014 amb la gerència de l’associació Barcelona Medical Agency. Des del 2011 és membre de la junta directiva de la Societat Catalana de Gestió Sanitària, associació de la qual fins ara n’era director tècnic.

Pel que fa al Consell Rector, s’han renovat els tres representants de l’ajuntament de Mataró: l’alcalde David Bote Paz n’és el vicepresident, i s’hi incorporen com a vocals Joan Manel Vinzo Gil, regidor de Sanitat, i Isabel Martínez Gil, consellera delegada de Benestar social, convivència i habitatge.