Boi Ruiz inaugura el CAP de la Ronda Prim

El conseller anuncia un Pla d'Empresa per eixugar el dèficit de l'Hospital

  • Redacció
  • Dimarts, 17 Febrer 2015 12:04

Inauguració CAP Prim

Malgrat que l'equipament ja porta en funcionament gairebé tres mesos, el conseller de Salut de la Generalitat, Boi Ruiz, inaugurava el passat divendres 13 el Centre d'Atenció Primària (CAP) de la Ronda Prim. Juntament amb l'alcalde Joan Mora, Ruiz va descobrir una placa commemorativa i després va visitar l'edifici, a més de saludar a l'equip mèdic.

Segons declaracions recollides per Mataró Ràdio, el conseller va aprofitar la inauguració per destacar la voluntat del Govern de tenir llest en 3 mesos el Pla d'Empresa que ha d'ajudar a resoldre el dèficit que pateix el Consorci Sanitari del Maresme.

La visita de Boi Ruiz a la ciutat va anar acompanyada de polèmica. Al crit de "corruptes" o "retallar la sanitat és assassinat", la Coordinadora en Defensa de la Sanitat Pública va rebre el conseller a la seva arribada a la ciutat el matí de divendres.

El CAP
El nou Centre d'Atenció Primària dóna servei a més de 33.000 mataronins dels antics CAP de la Riera i Prim. L'equipament, de 5.000 metres quadrats, acull també el servei d'Atenció Sexual i Reproductiva.