“Malgrat la duresa del moment, hem d’estar contents”

El gerent del Consorci Sanitari del Maresme, Pim Esperalba, fa balanç

  • Redacció
  • Dijous, 05 Juny 2014 12:52

Hospital 01

El dia abans que la manifestació per la sanitat pública ocupés les instal·lacions de l’Hospital, el gerent Pim Esperalba feia valoració dels seus primers tres anys al capdavant del Consorci Sanitari del Maresme davant la premsa. Ho feia arribant a la conclusió que “malgrat la duresa del moment actual i les restriccions, hem d’estar molt satisfets de com han respost els professionals i de la confiança dels ciutadans que han comprès la situació”.

Esperalba és conscient que “la pau social, amb la qual s’ha arribat a acords amb els treballadors per retallar-los el salari, no pot durar per sempre” i explica que “hem intentat aplicar mètodes de gestió més eficients que ens permetin amb menys recursos mantenir la mateixa activitat, cosa que amb els números a la mà estem aconseguint”. Respecte a l’ocupació de l’Hospital, el màxim dirigent del Consorci va assegurar que “compartint en el fons els objectius i sent com sóc un defensor de la sanitat pública, no comparteixo l’ocupació perquè la lectura que se’n pot fer és que es posa en qüestió la feina dels professionals d’aquesta casa”.

Com a objectius pel futur, Esperalba enumera avançar en l’eficiència de la gestió interna, programes innovadors i la integració entre serveis sanitaris i socials.