Jornada sobre l’atenció centrada en les persones grans

La Fundació Vella Terra aposta per la transformació dels serveis dedicats a l’atenció

  • Redacció
  • Divendres, 21 Març 2014 00:00

Ciutat 2013, jornades atenció gent gran

Fundació Vella Terra ha organitzat una xerrada a Mataró dedicada a l’Atenció Centrada en la Persona (ACP), amb l’objectiu d’oferir eines als professionals del sector per tal que coneguin i puguin implementar el model en els seus respectius serveis, siguin sanitaris o socials.

La jornada serà el 26 de març, al TecnoCampus, on participaran el Director d’inforesidències, el Sr. Josep de Martí, o el Psicòleg de la Fundació Alzheimer Catalunya, el Sr. Josep Vila, entre d’altres.

Les dues jornades, organitzades amb la col·laboració de diverses associacions com Fundació Alzheimer Catalunya, l’Associació Vallès Amics de la Neurologia, Inforesidencias o l’Associació Familiars Alzheimer Maresme, van exhaurir les inscripcions en poc més de cinc dies, la qual cosa garanteix el seu èxit de participació.

Fundació Vella Terra (pertanyent a Grup VL), és una entitat sense ànim de lucre amb seu a Barcelona que gestiona serveis residencials i centres de dia, una entitat de tuteles, i promociona l’autonomia de les persones en situació de risc social.