Mora es queixa per carta al Conseller Boi Ruiz per la marxa de la segona metgessa

Assegura que Sectors Sanitaris ha enganyat l’Alcalde i la ciutat

  • Redacció
  • Divendres, 17 Gener 2014 10:55

Joan Mora i Boi Ruiz

L’Alcalde de Mataró Joan Mora va adreçar dimecres una carta de queixa al Conseller de Salut Boi Ruiz, expressant-li el seu malestar. Mora s’exclama per la marxa de la segona metgessa del CAP de Rocafonda que l’ICS va decretar després d’haver-se compromès amb l'Alcalde a una moratòria mentre es negociava i durava l’ocupació, i assegura que “enganyar un Alcalde és enganyar una ciutat i això no ho puc admetre ni tolerar. No crec que s’hagi de fer voluntàriament però sóc dels que penso que s’ha d’eradicar la incompetència perquè ens fa mal a tots”.

Mora li demana que Ruiz que actuï “en conseqüència” apuntant nominalment i taxativament a la directora dels Sectors Sanitaris Vallès Oriental i Maresme de Cat Salut. En la carta Mora trasllada el seu “profund malestar” a Ruiz a qui, tanmateix, no en fa responsable.

Torna la metgessa
Ahir dijous la segona metgessa que reivindica l’ocupació del CAP de Rocafonda –que aquesta nit celebra una nova assemblea– va tornar a treballar a l’equipament perquè l’ICS va fer marxa enrere respecte de la decisió del dia anterior.