ERC presenta el seu projecte de "govern alternatiu"

Volen donar a la ciutat "un rumb adequat"

  • Redacció // Foto: cedida
  • Dijous, 13 Juny 2019 13:17

Ciutat 2017/2019, equip

Francesc Teixidó i els seus han presentat quin serà el full de ruta d'ERC a Mataró fins al 2023. Amb vuit regidors al consistori, la formació independentista vol exercir el rol de "govern alternatiu" que dugui a terme un "control efectiu" sobre l'acció de govern de David Bote.
En aquest sentit, el partit ha deixat clara la seva intenció de desenvolupar les seves polítiques, en la mesura que sigui possible, i d'esdevenir "l'oposició de tota la ciutat, i no només la d'un sol grup". De cara als propers quatre anys, Teixidó proposa una manera de fer "seriosa, lleial, rigorosa, treballadora i constructiva".
Pel que fa a propostes concretes, la formació insistirà en la seva visió de Mataró "com una sola ciutat" i vetllarà per "la cohesió dels barris i pel desenvolupament dels plans de Rocafonda i Cerdanyola". Amb l'objectiu d'implementar el seu govern alternatiu, ERC s'organitzarà a escala sectorial i territorial: cada regidor s'ocuparà de temes concrets i la distribució serà per barris.
ERC també ha aprofitat per confirmar la seva "gran satisfacció" amb els resultats obtinguts el 26 de maig, que qualifiquen d'històrics al municipi.