Confirmat: Alfons Canela, alcaldable de Junts per Mataró

El President del PDeCAT afronta el repte "per responsabilitat" i Míriam Nogueras seguirà present a la candidatura

Alfons Canela

Junts per Mataró, la marca amb què el PDeCAT es presentarà a les eleccions municipals ha mogut fitxa ràpidament i ha anunciat que Alfons Canela serà el número 1 de la llista en substitució de Míriam Nogueras. El partit ha emès un comunicat en què posa en valor la decisió de Nogueras de prioritzar la llista de les generals i l'empara en els "moments excepcionals" que viu el país "amb mig Govern de Catalunya a la presó, i mig a l’exili. El nostre President legítim, el MHP Carles Puigdemont, batalla des de fa més d’un any des de l’exili per a internacionalitzar la situació. I tots nosaltres, seguim la tasca d’evitar que prosperin els intents de retallar els drets fonamentals dels ciutadans de Catalunya".

El partit especifica que "la Míriam no desapareix, no marxa, continua amb nosaltres i amb la candidatura" i presenta el canvi per Canela com una acció "per responsabilitat".

Asseguren que "l'equip de Junts per Mataró hem decidit, amb mirada oberta i proactivament, reforçar el nostre compromís amb la ciutat i el país ,reorganitzant les nostres forces per enfrontar-nos als nous reptes ,amb unitat, contundència i seny per portar a la nostra candidatura endavant i continuar treballant per despertar Mataró i defensar el nostre país".