Laura Seijo serà la número 2 de la llista del PSC

És treballadora del CSDM i membre de la UD Cirera

  • Redacció // Foto: UD Cirera
  • Dijous, 28 Febrer 2019 11:56

Ciutat 2017/2019, Laura Seijo PSC

L'assemblea del PSC de Mataró va aprovar dimecres al vespre que Laura Seijo entri com a número 2 de la llista electoral que encapçalarà David Bote. Laura Seijo, de 48 anys, és diplomada en treball social per l’Escola Universitària de Treball Social de Barcelona i té el postgrau de Teràpia Familiar Sistèmica. Professionalment, és treballadora social d’Atenció Primària a l’ABS Mataró Centre, del Consorci Sanitari del Maresme (CSdM). Des del 2014 és responsable de l’Àrea Social de la UD Cirera.

Bote  celebra que la candidata “traslladi a l’ajuntament la vitalitat i sensibilitat del seu compromís social com en el desenvolupament del seu perfil professional” i creu que Seijo representa “l’obertura i l’eixamplament del projecte que els socialistes tenim per Mataró, incorporant independents, persones que han demostrat la seva solvència anant allà on hi ha els problemes i resolent-los i que ara volen fer aquest pas com una etapa més del seu compromís”.

Igualment, l'Alcalde va assegurar que desitja que la fins ara número 2 Núria Moreno repeteixi a la llista del partit de cara a la pròxima legislatura.