900 electors escullen dissabte la llista de Primàries Mataró

L’exregidor del PP Paulí Mojedano, el president de l’AV Mataró Centre Carles Forns o el portaveu del grup impulsor Marc Planagumà, entre els candidats

  • Redacció // Foto: Joan Miquel Labrador
  • Divendres, 22 Febrer 2019 09:29

Els candidats de Primàries Mataró

Unes 900 persones inscrites com a electores tenen, durant la jornada de demà dissabte, la responsabilitat de definir la llista electoral amb la que aquesta candidatura republicana compareixerà a les municipals. Amb el resultat final de l’elecció de dissabte es decidirà qui serà l’alcaldable a les municipals de 2019 i les persones que l’acompanyaran a la llista, en l’estricte ordre en que la gent els hagi votat.

Un total de 25 persones s’han postulat per ser candidats a la llista de Primàries Mataró. Entre els 25 candidats presentats –15 homes i 10 dones– hi ha el president de l’Associació de Veïns de Mataró Centre Carles Forns, l’exregidor del Partit Popular Paulí Mojedano, el màxim dirigent de Demòcrates Pedro Juan Gonzàlez o el qui ha estat portaveu del grup impulsor de Primàries, Marc Planagumà.

Debat

Primàries Mataró va organitzar dimecres el darrer debat entre els candidats que es presenten. Un a un, els candidats de la llista van anar intervenint durant un temps pautat de tres minuts, durant els quals van desgranar la seva visió de Mataró i les seves prioritats per a la ciutat. Des de Primàries Mataró asseguren que el seu projecte és “Remoure el sistema, conscienciar a la gent de que han d’assumir la responsabilitat d’implicar-se en els assumptes de la ciutat i reclamar el seu poder i exercir-lo”.