Sarai Martínez, candidata de Podem a les municipals

El partit es presentarà dins de Mataró en Comú Podem i aposta per plantar cara a l'extrema dreta

Sarai Martinez - VolemMataró

El cercle local de Podem MATARÓ ha dipositat la seva confiança enSarai Martínez Vega per a liderar el seu projecte de ciutat. L'actual regidora no adscrita de l'Ajuntament de Mataró va ser la guanyadora de les eleccions primàries celebrades el passat 2 de febrer. Des de Podem celebren que "per primera vegada l’agrupació morada podrà presentar-se i identificar-se amb les seves sigles". 

Podem es presentarà dins la llista d'En Comú Podem que encapçalarà Sergi Morales. Martínez serà presumiblement la número 2 de la llista. 

Sarai Martínez té 34 anys i és llicenciada en dret, advocada en exercici i actualment exerceix d’assessora jurídica en el Servei d’Informació i Atenció a la dona (SIAD) de la comarca de l’Anoia, a l’entitat "Dones amb Empenta". 

Contra l'extrema dreta

Asseguren des de Podem Mataró que "en un moment en el que l’extrema dreta intenta fer-se lloc a les administracions locals,cal unir forces en una coalició d’esquerres, que vetlli per l’estat del benestar dels mataronins i les mataronines. L’objectiu és la millora de la qualitat de vida de la ciutadania: el dret a una feina i un habitatge digne; la lluita per la revaloració de les pensions; la protecció dels drets socials; la implantació de polítiques d’igualtat i feminisme i la municipalització dels serveis públics, entre d’altres". 

Amb els moviments socials

L’ADN de Podem Mataró passa, assegura el partit, "per treballar des de les institucions “mantenint l’altre peu al carrer” per a donar suport als diferents moviments socials, com ara la Plataforma d’Afectats per la Hipoteca, la Marea blanca de la Sanitat, la Marea de Pensionistes, la Marea d’Educació i qualsevol altre moviment social promogut per la indignació envers la pèrdua dels seus drets".