ERC atribueix a “les presses electorals” del govern el cas del Pla d’Impuls del Centre

Els republicans demana “més explicacions o alguna dimissió” per “no perdre la il·lusió amb el Pla”

Ple municipal de setembre

Esquerra Republicana de Catalunya vol que l’Ajuntament mogui fitxa en el cas que relaciona l’arquitecte Jaume Artigues del jurat del Concurs d’Idees del Centre amb el guanyador del mateix, Jordi Henrich. Els republicans consideren “una presa de pèl” les explicacions donades per l’Ajuntament i adverteixen que “hi ha uns responsables claríssims a l’àrea urbanística i econòmica de l’Ajuntament” dels que esperen “més explicacions, alguna de més plausible i fins i tot alguna dimissió” en paraules de Francesc Teixidó, portaveu republicà. 

El Grup Municipal retreu que Henrich ha seguit treballant amb Artigues els darrers anys i lamenta que respecte el Pla d’Impuls del Centre “s’ho han carregat tot, cal algun explicació perquè no es perdi la il·lusió en un projecte com aquest”.

Per Teixidó són “les presses electorals, l’ànsia per anunciar i fer-se la fotografia” el que ha fet “treballar tan i tan malament a l’Ajuntament”. Atribueix “lleugeresa i manca de responsabilitat” a l’organització del Concurs d’Idees del Pla d’Impuls i anticipa que en espera del que dictamini el jurat del Concurs  “el guanyador  hauria de ser desqualificat”.