Míriam Nogueras, vicepresidenta del PDeCAT

La candidata a l'Alcaldia de Mataró, pes pesant a la nova direcció afí a Puigdemont

  • Redacció - ACN
  • Dilluns, 23 Juliol 2018 09:04

Míriam Nogueras votant a l'assemblea

Míriam Nogueras és, des d'aquest cap de setmana, la nova vicepresidenta del PDeCAT. La diputada al Congrés dels Diputats, que fa uns mesos va ser escollida candidata a l'alcaldia de Mataró pel partit nacionalista, serà la mà dreta del nou president del partit David Bonvehí, al capdavant d'una executiva resultant d'una assemblea marcada per la influència del projecte de Crida Nacional de Carles Puigdemont.

La candidatura que encapçalen Bonvehí i la mataronina va guanyar amb un 65,27% dels vots a favor. Els membres de la comissió delegada per pilotar l'encaix amb la Crida Nacional, amb els exconsellers Josep Rull, Jordi Turull, Quim Forn i Lluís Puig, van rebre l'aval del 93,9%, i un 4,12% de vots en contra.

Míriam Nogueras, una de les veus del sector crític amb l'anterior executiva, va ser protagonista durant un dissabte intens a l'assemblea defensant que l'Assemblea Nacional del partit "no va de noms" i que el PDeCat se sumi a la Crida Nacional, promoguda per Carles Puigdemont. Segons va apuntar, el sector crític considera que la Crida és "l'instrument d'unitat que necessita el país per poder fer efectiva la República".