Sarai Martínez deixa Volem per mantenir-se fidel a Podem

La regidora serà no adscrita la resta de legislatura i participarà de la confluència dins Catalunya en Comú Podem

  • Cugat Comas
  • Dimarts, 03 Juliol 2018 08:31

Sarai Martínez deixa Volem

Volem Mataró es queda amb només una regidora, la portaveu Montse Morón, al Saló de Sessions de l’Ajuntament. Dilluns la fins ara segona membre del grup, Sarai Martínez, va fer oficial que passarà a ser regidora no adscrita la resta de legislatura mantenint-se en la línia de Podem a nivell general, català i local on es treballa per constituir la candidatura dels comuns de cara a les municipals del 2019. Martínez va comunicar la nova envoltada d'una trentena de militants del cercle local de Podem entre els que també hi havia l'altra regidora que va abandonar Volem als pocs mesos de constituir-se l'Ajuntament, la no adscrita Ana Maria Caballero. Per Sarai Martínez "la decisió és per mantenir la coherència i el compromís amb els votants, és una qüestió de respecte i honestedat" i va reivindicar l'èxit electoral de Volem a Mataró en el marc del "moviment social que representa Podemos a tot Espanya". 

Per a Martínez causar baixa del grup municipal és "la meva forma de mantenir viu el compromís" i atribueix a la desvinculació de Volem del partit lila com el motiu del trencament: "l'actitud empresa per Volem és contrària a l'esperit fundacional i no és fidel a les raons per les qual ens van votar més de 5.000 mataronins". 

El cercle de Podem

Treballant en la confluència

Martínez va confirmar que treballarà per la confluència sota la marca d'En Comú Podem de cara a les municipals del 2019. Acompanyaven a la ja regidora no adscrita el portaveu local de Podem Hèctor Xaubet que va assegurar que "Podem està compromès amb el projecte de Catalunya en Comú i avui queda clar que hi ha una representació del partit a l'Ajuntament" per deixar clar que "ni Volem és Podem ni Podem és Volem".

També Jaume Duran, de la direcció del partit a Catalunya va apuntar que "el partit ha fet una aposta municipalista i una ciutat com Mataró tindrà tot el nostre suport perquè també esdevingui ajuntament del canvi".