Societat Civil Catalana del Maresme renova la Junta

Estela Guerrero ha sigut escollida com a nova presidenta de l'entitat

  • Mireia Camacho
  • Dilluns, 18 Juny 2018 09:55

Junta Societat Civil Catalana

Estela Guerrero, de Sant Vicenç de Montalt, ha sigut escollida com a nova presidenta comarcal de Societat Civil Catalana al Maresme, on l'entitat compta amb més de 600 inscrits. Guerrero ha volgut explicar que aquesta nova etapa es caracteritzarà per les estructures de Societat Civil Catalana, que incorporarà tres vicepresidències representades per PSC, Ciutadans i PP. En el cas del Maresme també se seguirà la mateixa fórmula, que aglutinarà els tres partits polítics entre els càrrecs de vicepresidència.

La nova presidenta també ha exposat que l'objectiu de SCC-Maresme és eixamplar la majoria social de maresmencs i maresmenques que entenen el procés d'independència de Catalunya com un error des del punt de vista social i econòmic.

Una major presència pública

Societat Civil Catalana del Maresme pretén aconseguir tenir una major presència pública mitjançant carpes en places i mercats. També organitzaran diferents actes i augmentaran la seva presència en els mitjans de comunicació per transmetre que "la resta d'Espanya no és l'enemic".

Tot i això, Estela Guerrero aclareix que l'entitat "no penjarà cap bandera enlloc, no tenim pressupost ni per a pancartes ni per a banderes, ja que som gent de llibertat i de respecte per allò que és públic i de tothom".