El PP de Mataró denuncia el suposat assetjament al líder de les joventuts del partit

Informen d’una pintada prop del domicili d’aquest líder dels joves populars mataronins i també manifesten la seva preocupació per l’escalada d’agressivitat que se’n deriva

  • Laia Mulà
  • Dimecres, 04 abril 2018 12:24

Acte del PP al Hotel Atenea - Mariano Rajoy

El partit popular (PP) mataroní ha emès un comunicat alertant d’un suposat assetjament cap al líder de les joventuts populars mataronines. Segons informen, durant la matinada del dilluns passat va aparèixer una pintada prop del domicili del líder dels joves populars mataronins, on figurava el seu cognom i es feia al·lusió a altres pintades i fets succeïts recentment. A més, informen que aquests mateixos fets ja havien tingut lloc durant la campanya de les eleccions municipals de 2015, quan van aparèixer pintades al domicili amb insults i una diana.

Durant els últims mesos també han aparegut pintades davant de casa seva en almenys dues ocasions, les quals no feien referència expressa al president.

Davant de tots aquests fets, demanen educació i respecte per a totes les persones independentment de les seves idees i condemnen tot tipus d’assetjament polític, violència i qualsevol acte que vagi contra la convivència a la ciutat. També han aprofitat per manifestar l’agraïment als grups municipals que han mostrat solidaritat davant els fets, mentre que han criticat el silenci d’altres grups municipals de la ciutat.

Una moció per la convivència

A més, recorden que el Ple de l’Ajuntament va aprovar una Moció presentada per ICV-EUiA demanant que es preservés la convivència a la ciutat i advertint que es podrien produir fets com aquests. Per això, demanen que es renovi el que es demanava en aquella moció.