El PSC omple la plaça d’Isla Cristina en suport a Bote

L’Alcalde es compromet a “mantenir el rumb traçat” amb només els regidors socialistes

  • Redacció
  • Dilluns, 09 Octubre 2017 16:40

Acte del PSC a Cerdanyola

“Mataró és el que realment importa!”. David Bote es va donar un bany de masses, divendres passat, un dia després de quedar-se en minoria clara al saló de sessions de l’Ajuntament amb la sortida de CiU del govern. En un acte de suport del partit cap a l’Alcalde, Bote va reiterar el compromís en governar en solitari i la confiança en els cinc regidors amb els quals configurarà el govern: “Jo tenia un compromís amb CiU però és més gran el compromís que tinc amb Mataró”, va dir, afegint que “vull mantenir l’estabilitat a l’Ajuntament, amb el rumb traçat i amb el meu equip”.

Acte del PSC a Cerdanyola

Bote va assegurar que governar amb 6 de 27 regidors “no serà fàcil, però ens hi deixarem la pell i treballarem com hem fet fins ara, amb diàleg i buscant l’entesa, amb rigor i professionalitat i amb Mataró al cap i al cor”.  

Segons el partit, l’acte a Cerdanyola va reunir 470 persones. Hi eren presents els exalcaldes Manuel Mas i Joan Antoni Baron, la diputada Alícia Romero i el primer secretari del Maresme Xesco Gomar entre altres.