Així queda el govern de Mataró

Els cinc regidors que acompanyen Bote seran tinents amb diferents àrees de govern

  • Redacció
  • Divendres, 06 Octubre 2017 12:53

El nou cartipàs municipal

L’Alcalde de Mataró, David Bote, ha presentat avui el nou cartipàs municipal només 24 hores després de la sortida de CiU del govern municipal. El PSC governarà en solitari “de moment” segons l'Alcalde que ha resituat les carteres en els cinc regidors que componen el Grup Municipal socialista. Tots cinc passen a ser tinents d’Alcalde i acumulen en la major part de casos diferents àrees de govern.

El nou organigrama

Ple de setembre
La primera Tinent d'Alcalde serà Núria Moreno, que assumeix una súper-cartera que inclou Urbanisme, Desenvolupament Econòmic i Cultura. Per tant Moreno canvia per complet d'àrees i serà el principal actiu, amb regidories de més projecció del nou gabinet. En assumir Projecció de ciutat serà la regidora del Tecnocampus.

Joan Vinzo Ple municipal
Joan Vinzo manté les cartes que ja ostentava i hi suma el paquet que tenia Isabel Martínez. Per tant les seves competències inclou la potent cartera de Benestar Social.

Juan Carlos Jerez
Juan Carlos Jerez assumeix Seguretat –ell és policia en excedència– a més de seguir al capdavant de Serveis Centrals. És la sala de màquines de l'engranatge municipal i on es couran els principals reptes que queden al govern en forma de pressupostos i ordenances fiscals.

Ple de febrer
Miquel Àngel Vadell ha estat en aquesta mitja legislatura el responsable màxim d'educació. Ara suma al seu haver Espai Públics, la cartera que tenia Núria Moreno sense comptar amb Seguretat. Alguns dels serveis municipals més importants per la ciutadania, com els de neteja, pengen d'aquesta cartera.

Moreno i Merchan, en roda de premsa
Marisa Merchan seguirà amb el mateix paquet de competències que fins ara, sumant-hi els Esports que tenia el convergent Josep Maria Font. La cinquena Tinent d'Alcalde guanya projecció tot i sumar-hi una segona carpeta de les considerades menors.