Un tiet de David Bote té interessos en l'obertura dels macroprostíbuls

L'Alcalde ho comunica al Secretari, assegura que ho deplora i que treballarà contra la instal·lació dels bordells

  • Redacció
  • Dimecres, 14 Juny 2017 13:25

Declaració David Bote

L'Alcalde de Mataró David Bote va remetre el passat dia 7 una declaració al Secretari de l'Ajuntament en el qual informava que un tiet seu havia intercedit per l'obertura de macroprostíbuls a la ciutat. Avui s'ha fet pública aquesta declaració de l'Alcalde en la qual vol deixar clara la seva oposició a aquest tipus d'establiments i el compromís per evitar l'obertura dels dos bordells que el 2010 van sol·licitar la llicència corresponent.

Bote comunica al Secretari que "el meu oncle, senyor BPS, té interessos en aquest negoci, que no conec l'abast de la seva implicació. Són els seus interessos particulars, a mi no m'afecten, els deploro i no els comparteixo".

En aquesta declaració, l'Alcalde es reitera contra la prostitució "per principis morals i polítics hi estic en contra, penso que és un negoci que va contra la llibertat i la dignitat de les dones" i assevera que "treballaré fins on em permeti la llei per impedir que aquests establiments s'instal·lin a la ciutat". En aquest extrem determina que la situació del seu oncle "no afectarà de cap de les maneres" el seu treball contra la instal·lació dels bordells.