Albiol començarà a Mataró la campanya contra l’independentisme

El PPC diu que els no independentistes són "més i millors" que els secessionistes i denuncia "l'asfixia del Govern" amb el procés

  • Redacció - ACN
  • Dilluns, 24 abril 2017 10:29

Xavier Garcia Albiol

El PPC ha presentat la campanya 'La Catalunya valenta', que la formació desplegarà el pròxim mes de maig i que portarà a dirigents i diputats a repartir 600.000 fulletons en 96 carpes repartides els caps de setmana en diferents punts del territori català. Segons el president del PPC, Xavier García Albiol, la campanya pretén "tocar la fibra" més sensible i apel·lar a la part "emocional" per demostrar que "convé seguir dins d'Espanya". Albiol, a més, va presentar aquesta ofensiva com una resposta a les "amenaces i coaccions" que assegura que fa l'independentisme als que no són sobiranistes. "Aquesta campanya representa tots aquells que pateixen l'asfixia del Govern”, assegura. La campanya començarà el 6 de maig amb la presència d'Albiol a Mataró.

El lema ‘La Catalunya valenta’ no ha estat escollit a l'atzar. Segons Albiol, ara mateix els que no són independentistes "fan un acte de valentia dient-ho, perquè el Govern pretén espantar, amenaçar i coaccionar els que no volen la ruptura". El líder dels populars ha assegurat que aquesta nova ofensiva des dels carrers pretén enorgullir els que se senten catalans i espanyols. "Els que apostem per la democràcia i la llibertat som més i som millors que els que aposten per la independència i el trencament. Perquè respectem la llibertat de qui no pensa com nosaltres i la democràcia. Per això som diferents i millors. I som cada cop més", ha sentenciat. I és que Albiol afirma que la majoria de catalans estan "farts del procés, i de què el Govern es dediqui a perdre els diners i el temps en un projecte independentista que sap perfectament que el govern d'Espanya no permetrà".