Mora demana que es mantingui la Festa al Cel

L’exalcalde té una empresa a la ciutat i assegura que l'Ajuntament no ha fet cap acció amb el teixit empresarial per buscar patrocinis

  • Redacció - ACN
  • Diumenge, 17 Juliol 2016 18:28

 

últim ple mandat Mora

L'exalcalde de Mataró que ara fa tres anys va apostar per portar la Festa al Cel a la ciutat, Joan Mora, se sent "trist i decebut" després que el govern municipal hagi anunciat la suspensió de l'esdeveniment. Mora opina que encara hi ha "temps per rectificar" i demana al govern sociovergent que faci una "segona reflexió a favor de Mataró" i que "salvi" la Festa al Cel. L'exalcalde, que té una empresa de desenvolupament de software amb seu a la ciutat, també afirma que ningú de l'Ajuntament ni de l'empresa contractada per cercar patrocini ha fet cap acció per implicar el teixit empresarial en el finançament de l'esdeveniment. "Com a empresari de Mataró em sento menystingut", afegeix Mora en un seguit de piulades a les xarxes socials en les quals també posa en dubte la voluntat real de l'Ajuntament d'impulsar la Festa al Cel. "Preferiria la valentia de què siguin sincers i diguin que no hi creien", ha etzibat.

Les opinions de Mora, que va ser alcalde per CiU durant el passat mandat, reforcen l'evident distanciament entre els socis del govern municipal de Mataró. El seu successor com a portaveu convergent, Joaquim Fernández, va reconèixer que els nacionalistes haguessin mantingut la Festa al Cel, si bé la decisió consensuada com a govern era una altra.