Contra el tancament d’una línia a l’Escola de Cirera

Volem, la CUP i ICV-EUiA demanen explicacions a Serveis Territorials i volen recuperar el mapa escolar com a eina participativa

  • Redacció
  • Dimarts, 14 Juny 2016 00:00

Ple de Juny

Els grups municipals de VoleMataró, la CUP i ICV-EUiA mostren el seu desacord amb el tancament d'una línia de l’Escola de Cirera. Els grups d’esquerres demanen que es recuperi “el mapa escolar com a instrument de planificació, amb la participació efectiva dels poders públics locals i de la comunitat educativa. La planificació ha de comprendre la planificació dels grups escolars necessaris per a una escolarització de qualitat, l’assignació de recursos, la distribució equilibrada de l’alumnat amb necessitats educatives específiques, els valors pedagògics i socials de cada projecte, les accions de seguiment i actuacions a curt, mitjà i llarg termini”.

En aquest sentit, han demanat una trobada amb la directora dels Serveis Territorials d’Ensenyament “en la qual exposi els seus arguments pedagògics favorables al tancament de l’esmentada línia de l'Escola de Cirera i a no implementar una baixada generalitzada de ràtios”.